Har du lyckats missa denna stora hälsoguru? Om så är fallet vill vi upplysa dig om honom och hans fyra storsäljare till böcker. Anthony Williams (det medicinska mediet) har hjälpt tiotusentals människor att bli friska från krämpor. Med hjälp av Andens röst kan han förmedla hur det här med hälsa och läkning egentligen hänger ihop och presentera kunskap som vitt skiljer sig från det vi har tillgång till idag. Låter detta intressant? Fortsätt läs!

Anthony William har blivit eftertraktad i hela världen tack vare sin förmåga att identifiera orsaken till människors hälsoproblem. Som medicinskt medium har han hjälpt massor av människor att bli friska genom att förmedla de underliggande orsakerna till sjukdomar, symtom och tillstånd samt ge råd hur om man kommer till rätta med problemen. I hans fyra böcker djupdyker han vidare i specifika sjukdommar, kroppsdelar och delar med sig av massa tips och recept för att bli kvitt krämpor och problem. På PiggaButiken hittar du alla hans fyra böcker.

Medial Läkning

Medial Läkning – Blir du förvirrad av alla motsägelsefulla hälsoråd och längtar efter tydlig vägledning? Är du orolig över ökningen av sjukdomar och vill ha råd för hur du ska förebygga dem? Vill du gå ner i vikt? Känna dig och se ut att vara yngre än du är? Få mer energi? Hjälpa en närstående att bli frisk? Skydda familjen från sjukdomar och krämpor? Har du provat allt, varit överallt utan att ha fått den hälsa du önskar? Vill du ha en försäkran om att ditt lidande inte är inbillning, att det inte är du själv som orsakat det? Vill du känna dig som dig själv igen? Återfå din mentala klarhet och balans? Vill du få andligt stöd och hitta kontakten med din själ och dess potential? Då är Medial läkning en bok för dig.

Medial Läkning

Kostguiden – Uppföljaren av Medial Läkning. Rädda dig själv och de du älskar med de dolda helande krafterna från frukt och grönsaker. Du får även läckra recept för att lindra hundratals olika symptom och tillstånd, till exempel – autoimmuna sjukdommar, diabetes, cancer, matsmältningsproblem, viktuppgång, sköldkörtelproblem, trötthet, ångest, sömnlöshet, matallergier, infertilitet, migrän, inflammation, borrelia, minnesförlust m.m.

Medial Läkning

Sköldkörtelns Hemlighet – Kämpar du med kroniska hälsobesvär? Då är du inte ensam. Snarare är du en av miljoner människor som upplever mystiska symtom som läkare nu börjar koppla ihop med sköldkörtelsjukdomar. Som så många andra är du värd att få veta sköldkörtelns stora hemlighet. Detta är den tredje boken i serien Medial Läkning där Anthony skriver om sköldkörteln, autoimmuna sjukdomar och EBV.

Medial Läkning

Leverna Okända Kraft – Den nyaste och fjärde boken i serien där Anthony skriver om leverns okända funktioner, förklarar vad som ligger bakom många sjukdomar och tillstånd och vägleder till bättre hälsa.

Du hittar alla 4 böckerna HÄR ♥