Vi säger bara wow! Inikas nya mascaror gör allt för att skapa långa, fylliga och dramatiska fransar, vilket de också lyckas med. Long Lash Mascara från Inika har länge varit en favorit hos många och i detta blogginlägg presenterar vi märkets tre nyheter. Lär mer om dem nedan!

Bold Lash – Det är denna mascara jag använt på mitt öga som ni ser på första bilden. Borsten är stor och separerar varje frans samt skapar längre fransar och ökad volym. En riktig favorit hos mig!

Curvy Lash – Den perfekta mascaran för dig med raka fransar! Den hjälper dig att uppnå intensivt böjda fransar med naturliga och veganska ingredienser. Denna mascara ger dig det där lilla extra lyftet, superbra!

The Mascara – Om man gillar att måla med en mindre borste är denna mascara för dig. Den avsmalnande borsten gör den lätt att applicera i såväl ögonvrån som fransarna längst ut på ögat. Den vårdar och ger dig glansiga och vackert långa fransar på ett kick!

Dessa tre mascaror är några utav våra favoriter och vi kan varmt rekommendera dem! Vilken passar dig allra bäst? Välj mellan de olika mascarorna, borstarna samt vilken färg som du vill ha på dina fransar – svarta, bruna eller kanske blå? ♥

Du hittar alla Inikas mascaror hos oss på PiggaButiken!

Kram Erika