esse probiotic skincare - för och efter

Före- och efterbilder efter tre veckor med Esse Probiotic Skincare

Otroligt resultat efter bara tre veckors användning. Denna gång är det Sensitive Cleanser, Sensitive Serum och Nourish Moisturiser som visat vad Probiotisk Hudvård kan göra!

INIKA_läppstift

Veganska läppstift från INIKA Organic – Så ser de ut på läpparna

Vegan Lipstick är ett fuktgivande och färgstarkt läppstift som är väldigt krämigt och ger ett fylligt resultat. INIKA Certified Organic Vegan Lipstick är världens första certifierade ekologiska veganska urval av läppstift. Finns i 12 snygga färger och i detta blogginlägg visar vi hur de ser ut då det applicerats på läpparna.

Miljövänliga peelingkorn

Att vilja undvika plast blir allt vanligare och att tacka nej till plastpåsar i butikerna är numer givet. Men hur tänker du som använder peeling? Vet du vad peelingkornen är gjorda av? Det är tyvärr inte alls ovanligt att det är små plastkulor som fungerar som den exfolierande effekten i många peelingar. Då dessa produkter konsumeras följer denna palst med vattnet ut i havet där det kan få förrödande konsekvenser för bland annat musslor och fisk då de små plastbitarna binder miljögifter skrämmande effektivt. Som tur är hittar du bättre alternativ på Piggabutiken.se!

järn trötthet - femineral

Kosttillskott mot trötthet som dessutom ger dig starkare hår och naglar

Här är produkten för dig som är trött och vill piggna till! Femineral är ett välsmakande komplett järntillskott med vitaminer, mineraler och örter som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Dessutom bidrar det till att bibehålla normalt hår och naglar och mycket mer!

naturlig tandblekning - Warpaint

Det svarta pulvret som gör tänderna vita

Många har hört talas om det svarta pulvret som får tänderna att bli vita helt naturlig. Pulvret som har blivit hyllat på sociala medier, på bloggar och i magasin världen över hittar du nu även hos oss i vår webbutik. Pigga-Emelie har provat och är supernöjd!

galltvål rena händer

Inga mer smutsiga arbetarhänder

Jobbar man som hantverkare eller byter däck på bilen utan handskar blir händerna ofta svarta och helt omöjliga att skrubba rena. Men nu är det problemet ett minne blott hemma hos oss! Vi köpte hem Galltvål och jag har inte sett några smutsiga arbetarhänder sedan dess.

Naturliga doftljus

När omvärlden kommer ikapp med stress och prestationskrav är det viktigt att dra sig undan för att ge kropp och sinne tid för återhämtning. Det är viktigt både för ditt välbefinnande men också för att din hud ska må bra och slippa stressrelaterade problem. För många symboliserar levande ljus avslappning och lugn. Tänd ett doftljus och ta några djupa andetag så kommer du att känna harmonin flöda. Du hittar Renee Voltaires populära doftljus på Piggabutiken.se. Självklart giftfritt och växtbaserat.

ekologisk hårspray - maria åkerberg - yarok

Ekologisk hårspray – våra favoriter

När du använder ekologisk och naturlig hårvård i form av schampo och balsam, är det viktigt att du håller dig till stylingprodukter som är lika naturliga. Om du använder naturligt schampo & balsam rubbar du balansen om du helt plötsligt sprayar håret med hårspray som innehåller mineraloljor parabener och andra konstigheter. Som tur är hittar du riktigt bra hårsprayer på Piggabutiken.se som är helt naturliga utan några konstigheter. Här presenterar jag några favoriter.

detox - renew Life

Bli den bästa versionen av dig själv – Sätt fart på kroppens egna reningssystem

Hej på er! Nu känner jag att det är dags att rensa kroppen och börja om så jag känner mig helt fräsch och pigg. Att bli den bästa versionen av mig själv helt enkelt! Ett sätt att hjälpa kroppen att rensa sig från slaggprodukter är att göra en detox. Vilka är med mig på en detox? Du hittar flera olika örtkurer på Piggabutiken.se som du äter för att sätta extra fart på kroppens egna reningssystem. I detta blogginlägg berättar jag mer om en av dessa kurer, men ger även tips på andra saker som stärker effekten av utrensningen ännu mer. Efteråt vet jag att jag kommer känna mig piggare, gladare och må mycket bättre.

pennvässare - Maria Åkerberg

Pennvässare för Maria Åkerbergs pennor

När du använder läppenna eller Cover Stick underlättar det om de är ordentligt vässade. Det kan du göra lätt och enkelt med vässaren från Maria Åkerberg. Just denna vässare ger en rundad vässtopp vilket är väldigt bra. Läs mer!

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare