Recept

Recept på enkel och nyttig Nötbrownie

Här kommer ett supersmidigt och sååå gott recept på valnötsbrownie med flingsalt. Den är fullproppad med näring från valnötterna samt de andra ingredienserna och kan absolut ätas med gott samvete! Receptet kommer här:

Q for Skin

Därför ska du inte smörja dina barn med olivolja

Undrar du också om det är okej att smörja in dina barn, eller kanske dig själv, med vegetabiliska oljor avsedda för matlagning som till exempel olivolja? Jag skulle inte rekommendera vanliga matoljor på huden. Varför? Ta reda på det nedan!

Aleppo

Hur används Aleppotvålen?

Många har hört talas om Aleppotvål innan men vet inte om alla dess fantastiska egenskaper. En äkta Aleppotvål är vårdande och återfuktande genom en kombination av olivoljans mildhet och lageroljans välgörande egenskaper, en tvål som ofta blir en livslång vän. Den har även många bra användningsområden, läs mer nedan!

Bioplast

Naturliga förpackningar som inte belastar miljön

För oss är det viktigt att de produkter vi säljer på PiggaButiken är naturliga och miljövänliga, hela vägen. Därför vill lyfta Maria Åkerbergs giftfria och koldioxidneutral förpackningar. Detta material kallas Bioplast och innebär att miljön inte belastas vid produceringen av denna plast. Maria Åkerberg var först på den svenska marknaden att använda denna typ av miljömaterial. Hur funkar då vanlig plast kontra Bioplast? Ta reda på det nedan!

Curamin

USA:s mest använda ledprodukt – Nu på PiggaButiken!

Upplever du att du är stelare än vanligt? Har du smärta i lederna? Svårare att böja och sträcka leder som du inte känt av tidigare? Detta är vanligt men är det naturligt? Ta reda på mer i detta blogginlägg!

Ögonbalm

Naturligt uppstramande ögonbalm

Huden kring ögonen är känslig, därför bör du tänka på vad du lägger på huden. Helst ska du inte använda din dagkräm runt ögonen utan istället använda ögonkräm, ögonserum eller ögonbalm. Jag själv använder ögonbalm och tycker den känns superbra mot min känsliga hud.

Detox

3 verktyg för att lyckas med din detox

Nästan alla vill börja det nya året på bästa sätt! Det kan handla om att ändra kosten, stressa mindre, vara mer positiv, träna oftare osv. Många känner även ett behov av att rensa kroppen från orenheter, socker och gifter vid denna tid. Detta gör kroppen på egen hand, men för att underlätta utrensningen kan man hjälpa kroppen med en detox. Det finns mycket man kan göra för att detoxa, men nedan kommer vi tipsa om 3 verktyg som gör din detoxprocess lite smidigare. Läs vidare!

KSM66

Kosttillskott för ökad muskelmassa och mer energi

Vill du ha mer energi, bättre kondition och ökad muskelmassa vid träning? Det vill väl alla! Då finns det faktiskt ett kosttillskott som hjälper dig med detta, samt mycket mer som att bidra till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, återhämtning, ork och mycket mer. Vill du veta vilket kosttillskott det är jag pratar om, läs vidare nedan!

Schampo

Miljövänliga schampon för honom och henne

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. De erbjuder inte bara naturlig hudvård utan även allt du behöver inom hår- och kroppsvård också. Därför vill jag idag slå ett slag för Rosenseriens tre olika schampon, för både honom och henne.

Tvål

Så håller du bakterierna borta i vinter

Tiden för förkylningar, baciller och vinterkräksjukan är tyvärr här. Visst är det tråkigt! Men för att undvika sjukdom är en god handhygien A och O. Genom att tvätta händerna noggrant och ofta minskar du risken drastiskt för att bli sjuk. Därför vill vi passa på att tipsa om Maria Åkerbergs bästa erbjudande som just nu ger dig mer tvål att trolla bort basiluskerna med, läs mer nedan!

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare