sminkkit - maria åkerberg

Sminkkit från Maria Åkerberg – Spring

Välkomna våren med lite nytt, ljust smink! Maria Åkerberg har ett nytt sminkkit med sju olika produkter för en fin och naturlig makeup. Med de naturliga produkterna kan du skapa en skimrig och härlig sminkning, perfekt såhär mot våren när det blir ljusare och varmare ute. De bruna och rosa tonerna ger ditt ansikte värme och liv. Tre av produkterna i kitet är dessutom helt nya. När du köper Spring-kitet så får du:

Cerat med smak av päron

Ekologiskt läppcerat med unik smak av päron. Detta återfuktar dina läppar utan att skapa ett smörjberoende. Istället tar läpparna åt sig näringen och håller fukten längre.

Peeling med kakao

Tips till hemmaspa! Esse Probiotic Skincare har en ekologisk chokladdoftande peeling som heter Cocoa Exfoliator. Det är en helt fantastisk peeling som passar för alla hudtyper, även om du har en väldigt känslig hy. Peelingen avlägsnar orenheter och döda hudceller så att du känner dig ren och fräsch men gör även huden mjuk och smidig. En annan superbra egenskap hos denna peeling är att den förbättrar blodcirkulationen och hudens utseende. Den är även rik på kakao, vilket man kanske förstår med tanke på namnet, men varför är kakao bra?

mineralpuder

Sminkbas som inte täpper till dina porer

Söker du en naturlig sminkbas som inte täpper till dina porer och som är skonsam mot din hud? Då är mineralpuder verkligen något för dig, läs mer!

Eye Serum Blueberry - Care of Gerd

Recension av ögonserum

Ni har väl inte missat att Care of Gerd har ett ögonserum? Det innehåller blåbärsfröolja från lappland och neroli som lugnar känslig hy. Dessutom innehåller det även morotsfröolja som har en viss uppstramande effekt. Jag har provat detta fantastiska ögonserum och bloggar om hur jag upplever det i detta blogginlägg. Läs mer!

liniment - ekologisk - care of gerd

Bli av med envisa blåmärken snabbare

Drabbas du av envisa blåmärken som inte vill gå bort? Har du testat Care of Gerds liniment? Det innehåller ingredienser som ökar blodcirkulationen. En ökad blodcirkulation hjälper till att lösa upp blodet under huden som skapar blåmärket, och kan på så sätt få det att försvinna lite snabbare. Jag halkade i snön i slutet av förra veckan och slog i överarmen. Fallet resulterade i ett ganska stort blåmärke som dock snart är borta tack vare detta liniment.

detox - sattwa herbs - sallad

Detox med Sattwa Herbs

Nu var det dags igen! I helgen tyckte jag att det var dags att lätta lite på systemet. Har gått omkring en till två veckor och känt in när jag ska starta. Förra helgen var jag bortrest så det fick bli den här helgen. Lite planering och tajmning krävs ju men när man väl är igång så känns det så bra! Här ger jag två förslag på vad du kan äta under detox samt tipsar om smidiga örter att ta i samband med reningen.

kliande hårbotten - blankt hår - q for skin - hårborste

Klåda i hårbotten hos barn och ungdomar

Kan det killa i hårbotten även hos barn och ungdomar? Såklart! Här är en berättelse om Wilma 12år och hur hon får bukt på sina besvär.

hårinpackning - q for skin - balsam - bastu

Hårinpackning i bastun

För att vårda ditt hår lite extra kan du i samband med att du tvättar det ta till en hårinpackning. Q For Skins balsam återfuktar så pass mycket att det kan användas som en inpackning om du bara låter det sitta i lite längre innan du sköljer ur det. Det finns massa olika inpackningar, för torrt hår, för fett hår eller för skadat hår, är bara några exempel. Detta milda balsam kan användas av alla! Även av dig med känsligt och slitet hår, och av dig med hårbottenbesvär.

balsam - q for skin

Får du komplimanger för ditt hår?

Många drömmer om friskt vackert glänsande hår. Alla människor har olika hårkvaliteer, men alla kan också skapa optimala förhållanden för att få sitt drömhår. När du låter ditt hår få näring istället för kemikalier kommer din naturliga skönhet framhävas. Du kanske, precis som vi, testat många naturliga balsam innan och hunnit uppleva både frissigt hår och ”dreds”. Jag veeet hoppet sjunker lite mer för varje gång. Men det finns hopp!

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare