Dr.Sannas Ansiktsoljor

Ansiktsolja för just din hudtyp

Vad behöver din hud? Vi är alla olika med olika behov – vissa av oss har känslig hud, medan andras hud är torr. Ibland är huden glåmig och man kan känna att den behöver en extra boost med glow! Hudens behov är föränderlig och därför har Sanna Ehdin nu tagit fram tre ansiktsoljor som består av de finaste växtoljorna, sammansatta för att möta tre av hudens olika behov: vitalisera, lugna eller återfukta. Läs mer om dem i detta blogginlägg och klicka hem den som passar dig.

Inika spf 25

Naturlig foundation med spf 25 i sommar

Vill bara ge er ett snabbt tips om en perfekt foundation nu när solen skiner och man helst är så naturligt sminkad som möjligt. Inikas mineralfoundation är en foundation i pulverform som smälter fint in i huden och täcker bra med rätt borste, dessutom innehåller den hela spf 25. Perfekt om du vill ha någon form av bas som ändå ger ett bra skydd mot solen! Klicka HÄR för att hitta till den på vår hemsida.

Morsdag

Alla våra mammors dag

Se till att ge något riktigt fint till din mamma på hennes dag, alltså på söndag. Det kan vara vackra ord, blommor, ett äventyr, kärlek eller produkter för hennes allra bästa. C/o Gerd vill vara med att fira morsdag lite extra.

Jabushe

För en bättre solbränna i sommar

Vill du slippa vara ”vitast i kommunen” när shortsen åker på? Vill du uppnå en gyllene solbränna utan att bränna dig i solen? Vill du behålla din solbränna ända in på höstkanten? Svaret på den enkla lösningen hittar du här!

Care of Gerd - ansiktsvatten

Nyheter från C/O Gerd – Ansiktsvatten

Äntligen är de här! Care of Gerds efterlängtade ansiktsvatten landade precis hos oss på Piggabutiken.se och de är så fina. Ansiktsvattnet finns i två varianter: ett för blandhy och ett för normal/torr hud. Läs vidare om dem nedan!

Kokosskålar

Vinn en kokosskål och sked från Coconutbowls

TÄVLA PÅ VÅR INSTAGARM! Varje dag försöker vi sprida inspiration till er genom bilder och informativa texter, men nu skulle vi önska lite ny inspiration från er istället. Ni som älskar frukostar, matkreation eller bara är sugna på en kokosskål och sked, var med och tävla!! Ni kan alltså vinna en handgjord kokosskål och en träsked ifrån @coconutbowls. Allt ni behöver göra är:

Warpaint

Få ännu vitare tänder med Warpaint

Ett skonsamt tandblekningspulver som verkligen fungerar! Vill du ha vitare tänder på ett naturligt och giftfritt sätt – prova då Warpaint! Med sitt aktiverade kol, framställt av kokosnötens skal, polerar det skonsamt dina tänder utan att skada emaljen. Och resultatet? Ja ni måste nästan testa själva för att se vilken skillnad det blir! För bästa upplevelse föreslår vi att du borstar med våra Humble Brush-tandborstar gjorda utav bambu.

Body Butter Shaping

Uppstramande kräm för kroppen

En ny favorit hos mig! Min hy blir lätt torr och glåmig under vintern. Jag är så glad att jag hittat en ny favorit nu till sommaren! Body Butter Shaping doftar underbart av ros och ger den torra huden ordentligt med fukt och näring, vilket känns direkt. Dessutom är den perfekt att ha med sig till simhallen där vi nu mer är några gånger i veckan (barnens favorithak) då den inte kan läcka!

Sminkkit x2

Nya spännande sminkkit inför sommaren

Idag släpper Maria Åkerberg sina två nya somriga sminkkit – Bronze & Glow och Sweet as Candy. Efter att Makeup Set Spring blev en succé i våras har de nu skapat två kit till, fast mer inriktade på färg och glow den här gången. Läs mer om dem nedan!

Probioskin

Probioskin – så kan den hjälpa din hud

Probioskin är ett kosttillskott från Maria Åkerberg som ger din hud de bästa förutsättningarna genom att balansera din kropp på insidan. Tabletterna innehåller 4 miljarder mjölksyrebakterier som främjar en god bakterieflora i din mage och tarm. För oss på Piggabutiken.se är det inget nytt att skönhet faktisk kommer inifrån, därför är det så kul att få berätta mer om detta nya kosttillskott från Maria Åkerberg och hur det kan hjälpa din hud.

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare