D-Vitamin

När ska man börja med D-vitamin igen?

Det kan vara svårt att veta när man ska börja med D-vitamin igen efter sommaren. Som regel har vi att äta tillskott av D-vitmin i alla månader som innehåller bokstaven R. Alltså från september, oktober, november, december, januari, februari, mars och enda till april. Läs mer nedan!

Smoothie

Därför bör du dricka Fettsmoothie!

Tycker du att ordet fettsmoothie låter äckligt? Lugn, jag ska förklara vad jag menar. Jag upplever att det fortfarande råder viss ”fettskräck” i hälsokretsen, även om fler och fler inser att vi faktiskt behöver fett! Både på kroppen men även i kosten. Läs vidare!

Cerat

Räddaren mot spruckna och torra läppar

Märker du också att dina läppar kan ha lite problem med att ställa om sig från den ljuvliga luftfuktigheten i somras, till hösten och vinterns torra obefintliga luftfuktighet? Vet du vad, det finns hopp! Hemma hos oss använder vi oss av Blackcurrant Lip Balm från Q for Skin. Världens bästa lösning på röda och fnasiga läppar!

Höst

5 tips för att må bra i höst

Än så länge har vi haft en härlig och varm höst, vilket jag tror att vi alla är glada över! Snart infaller sig mörkret ännu tidigare på dagarna, och då är det lätt att bli lite trött och seg när man inte får lika mycket sol. Men deppa inte för det! Det finns så mycket mysigt och härligt man kan göra för att hålla motivationen och energie uppe! Nedan tipsar vi om 5 härliga sysslor att göra under hösten. Ingenting är supernytt men ändå så bra att påminnas om. Läs vidare!

Pulver

Mellanmål för dig som behöver extra protein

Hur har ni det med proteinintaget? Ibland, om man äter en kost med mycket grönsaker så kan det vara svårt att få i sig ordentligt med protein, och då protein med fullvärdig blandning av aminosyror. Det är lätt att tänka att om jag inte vill ha mer muskler så behöver jag inte tänka på att få i mig protein. Inget kunde vara mer fel!

Tävling

TÄVLING – Chans att vinna ekologiska tandkrämer

På vår Instagram börjar idag en tävling i samarbete med Biomed och deras ekologiska tandkrämer! Det är alltså tre personer som kommer att vinna varsitt kit med en stor Biomed Calcimax, en stor Biomed Biocomplex och två små Biomed Superwhite. Gå in och följ oss för att inte missa liknande tävlingar, och var självklart med och tävla om detta kit!! Allt du behöver göra är att klicka dig vidare till vår Instagram eller Facebook och kommentera ett minne som får dig att le lite extra! Vad väntar du på? Gå in och anmäl dig nu! ♥

Höst

Ta dig ut på höstpromenad!

Igår var en sån där härlig dag med både sol, värme och färger utan dess like! Jag fick med mig sambon ut på promenad i skogen och jäklar vad vackert det var. Vilken lyx att få va ledig en dag som igår. Hur många av er var också ute på höstpromenad i helgen?

Järn

Alla behöver järn! Vi svarar på era frågor

För några dagar sedan lade vi upp en fråga på Instagram och Facebook om ni ville veta mer om järn? Man kan säga att det vill ni verkligen, vilket vi tycker är superkul! Här kommer därför lite mer fakta om järn, delvis baserat på era frågor samt lite ny fakta. Läs vidare!

Recept

Nyttiga scones utan gluten

Visst är det gott med nybakat bröd, speciellt på helgen! Jag brukar göra dessa superenkla scones till mig och sambon när vi känner för att lyxa till det lite. En lite nyttigare variant av scones som man även kan göra helt veganska. Se receptet nedan!

Idaa

Så blev Idaa av med en stressad och oren hud

”Sedan tonåren har jag haft en mycket stressad och obalanserad hy, har bokstavligen försökt med allt som rekommenderats för att bli av med dessa symtom. Trots att jag är medveten inom hälsokost- och hudvård, att kroppen påverkas av det vi stoppar i oss och att huden absorberar det som vi smörjer på den, var jag till och med beredd att ta starka receptbelagda läkemedel som jag visste skulle påverka obalanserna i kroppen ännu mer i längden. 6 månader efter behandling med dessa läkemedel kom symtomen tillbaks med dubbel styrka”.

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare