brun av betakaroten

Bli brun snabbare – därför hjälper det att äta morötter

Vem drömmer inte om en snygg hälsosam solkysst hud nu när solen och värmen äntligen är här! Du har säkert hört att om du äter morötter blir huden brun snabbare. Det stämmer faktiskt! Men då måste du äta en hel del morötter för att du ska märka skillnad. Det ämne i morötter som förstärker hudens bruna nyans heter betakaroten, vilket du kan få i dig i mycket högre dos via kosttillskott. 

Cover Stick - Maria Åkerberg

Cover Stick från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg har numer tre olika Cover Stick i sortimentet. Det första döljer blemmor och rödfnasiga näsvingar, den andra neutralisera blåa och mörka toner och den tredje  passar en mörkare hudton, men som även fungerar utmärkt till contouring på en ljusare hudton. 

yoga - piggabutiken.se

Få bättre sömn – yoga hemma

Många av oss har svårt att komma till ro om kvällarna vilket påverkar vår sömn. Har du problem med sömnen blir allt mycket jobbigare och humöret går upp och ned hela dagen. Men detta kan du få bukt på genom att göra yogapositioner där du framförallt tänker på andningen. Här är en övning som är väldigt bra för dig som vill sova bättre.

quick repair cream - Q for Skin

En hudkräm som passar hela familjen

Om du söker en hudkräm som kan användas av hela familjen på både kroppen och i ansiktet så presenterar vi den här. Denna mjukgörande och skyddande kräm är naturligt och effektivt mjukgörande samtidigt som den fett- och fuktbalanserar huden. Passar lika bra för nyfödd som till vuxen.

Probiotisk hudvård - Esse Probiotic Skincare

Hudvård som ger dig silkeslen hy

Vem drömmer inte om en silkeslen hy? Det kan du få med produkterna ur Esse Probiotics Skincare’s Sensitive serie. Här är hudvårdsprodukter som påminner om en vaniljdoftande sommardröm, som dessutom är perfekt för dig med känslig hy. Risken av en allergisk reaktion minimeras genom att använda de mildast möjliga ekologiska ingredienserna. Måste upplevas för att förstå hur underbart silkeslen huden blir!

ögonskugga - INIKA Organic

Så får du ögonskuggan att sitta bättre

Här delar vi med oss av ett tips på hur du får din ögonskugga att sitta bättre med en enkel produkt. Det behöver inte vara svårt att fixa en makeup som håller hela dagen!

ekologisk solskyddsfaktor

Solskydd – 5 ekologiska favoriter

När du vistas i solen är det viktigt att använda solskydd för att minska risken för att bränna dig. Du hittar många naturliga solskydd att välja bland på Piggabutiken.se, och här är några av våra favoriter just nu!

recept - mylkshake

Recept på nyttig Mylkshake

Väldens enklaste Mylkshake som det heter när den är mjölkfri. Väldigt gott med läskande somriga smaker. Den här är en av mina barns favoriter, vi brukar göra den antingen till frukost till en smörgås eller som ett mellanmål.

ekologisk handkräm - nonique

En handkräm för extremt torra händer

Lider du av väldigt torra händer och letar efter en bra handkräm som går in snabbt i huden rekommenderar jag dig att läsa vidare. Här kommer nämligen ett tips på en handkräm som snabbt har blivit mångas favorit då den återfuktar även de torraste händerna utan att kännas fet eller klibbig. Helt fantastisk om jag får säga det själv! 

torkade blåbär - Superfruit

Blåbär som är sötade med äppeljuice

När du är sugen på något sött och gott vill jag tipsa om ett nyttigare alternativ – torkade blåbär! Dessa blåbär är sötade med äppeljuice har därför lägre GI än blåbär sötade med vanligt socker. Ett bättre alternativ helt enkelt!

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare