Erbjudande KSM 66 - Piggabutiken.se Visa större

Medicine Garden
KSM66

219,00 kr

Kosttillskott som bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.

Mer detaljer

Storlek:120 kap.

Beskrivning

Kosttillskottet KSM 66 är framtaget ur Ashwagandha -roten, som är en av de viktigaste örterna inom ayurvedisk medicin. Roten har använts under mer än 4000 år för sina stärkande, balanserade och föryngrande egenskaper. 

För att få en förståelse för hur KSM 66 är uppbyggt och vilken funktion det har, måste man först förstå vilken påverkan stress har på våra kroppar. När vi människor blir utsatta för upprepad eller långvarig stress producerar våra kroppar ett överskott av kortisol. Stresshormonet kortisol bryter ner fettceller och muskler för att frigöra energi, vilket bidrar till att blodsockerhalten och insulinnivån ökar i kroppen. Vid långvarig stress leder det till att ämnesomsättningen sjunker och därmed även kaloriförbrukningen. Detta betyder att den energi som vi inte förbrukar istället lagras som fett, och vi går upp i vikt.

Långvarig stress leder i längden till negativa effekter som ökad trötthet, oro, viktökning och sömnsvårigheter. Under påfrestningar som stress försöker kroppen att spara energi, vilket gör att produktionen av våra uppbyggande könshormon: testosteron, progesteron och östrogen minskar. Produktionen av sköldkörtelhormon påverkas också negativt av stress, och i förlängningen kan det skapa olika former av obalans i kroppen.

KSM 66 kan kortfattat beskrivas som ett tillskott som ökar kroppens motståndskraft mot stress. Det är ingen quick fix till ett bättre välmående, utan bör snarare ses som ett kosttillskott som i förlängningen bidrar till balans och lugn. Effekten märks efter 2–4 veckor och förstärks succesivt över tid. Vid kontinuerlig användning bidrar KSM 66 till att kortisolnivån sjunker, ämnesomsättningen ökar igen och kroppen går tillbaka till sitt normala tillstånd.

Nya studier har visat att KSM 66 kan bidra med bland annat dessa effekter: 

 •        Minskad stress och oro
 •        Ökad avslappning och minskade sömnsvårigheter
 •        Ökad sexuell lust och funktion, hos både kvinnor och män
 •        Ökad uthållighet och kondition
 •        Ökad muskeltillväxt och lägre BMI
 •        Bättre minne och koncentration
 •        Normal produktion av sköldkörtelhormoner

KSM 66 är ett fullspektrumextrakt av Ashwagandha som är ekologiskt odlad och kliniskt dokumenterad. Den rekommenderade dosen är 1 kapsel morgon och kväll, som vid behov kan ökas till som mest 3–4 kapslar per dag. 

Storlek:120 kap.

Användning

1 kapsel morgon och kväll*

Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag. * Kliniskt dokumenterad dos.

Rekommenderat intag bör ej överskidas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livstil.

Innehåll

Standariserat, fullspektrumextrakt av Ashwagandha (Withania somnifiera), cellulosa (kapselskal). Vid extraktionen används, enligt Ayurvedisk tradition, förutom vatten även ekologiskt mjölk. Slutprodukten innehåller därför spår av mjölk (mindre än 2% av innehållet)

Omdömen

Betyg 
2018-08-21

KSM-66 mot trötthet osv

Jag köpte KSM-66 efter att ha provat Ashwagandha av ett annat märke (ej KSM-66) i ca 1,5 månad utan att uppnå önskat resultat. Jag är överviktig och förväntade mig att behöva en hög dos men började med en tablett till frukost. Ojoj vad förvånad jag blev när jag efter bara någon timme kände mig piggare och nästan lite hyper men utan att det slog över. Jag tog en till till lunch men följande två dagar har jag endast tagit en till frukost och därefter ingen mer. Jag har varit otroligt mycket piggare och har både bakat och målat efter jobbet. Det har ändå bara gått 3 dagar :-). Dessutom verkar jag släppa på vätska som min kropp samlat på under flera år. Ska fortsätta att följa utveckligen men om det fortsätter såhär så kommer dessa att bli ordinarie tillskott för mig.

  Skriv din recension!

  Skriv din recension

  KSM66

  KSM66

  Kosttillskott som bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.