Varumärke: Nillas Kitchen

Med utbildningar som Food & Beverage Manager, kost och näringsrådgivare och Coach har Nilla Gunnarsson en gedigen erfarenhet som hon gärna delar med sig av i sina fantastiska böcker.

Hon har skrivit 3 böcker om hälsa och mat. Med utbildningar som Food & Beverage Manager, kost och näringsrådgivare och Coach har Nilla Gunnarsson en gedigen erfarenhet som hon gärna delar med sig av i sina fantastiska böcker.


Tidigare jobben som kock, kökschef och servitris var en anledning till varför hennes egen hälsa inte höll, vilket gjorde att hon började leta egna vägar tillbaka.


"Att skapa nya recept och att experimentera i köket är det mest tillfredsställande som finns. Det har alltid varit det stora utloppet för min kreativitet. Att laga mat hemma varje dag och samtidigt vara inspirerad att göra det, har för mig alltid varit naturligt. Det var tur när jag för 6 år sedan var tvungen att lägga om kosten till glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt! För mig var det självklart att den ”nya” maten skulle smaka precis lika bra som den mat jag varit van vid"

Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel