Varumärke: INIKA Organic Makeup

INIKA Organic är ett australienskt, ekologiskt certifierat skönhetsmärke som utlovar hög ekologisk standard med produkter som alltid är 100% naturliga, vegan certifierade och cruelty free.

INIKA Organic är ett australienskt, ekologiskt certifierat skönhetsmärke som utlovar hög ekologisk standard med produkter som alltid är 100% naturliga, vegan certifierade och cruelty free.


INIKA Organic startade i Sydney 2006, och har sedan sin uppkomst kommit att bli ett globalt igenkänt och betrott varumärke. INIKA startade ur ett behov av en kemikalisk detox som varumärket själv beskriver det, eftersom de såg att det fanns en stor efterfrågan på kosmetik som värnade om både hud och miljö. INIKA Organic la märke till att medvetna och engagerade konsumenter avsiktligen valde bort att köpa besprutad mat och använda kemikalier i sina hem, och ersatte istället dem med välgörande produkter. Problemet var bara att inte fanns några hälsosamma och välgörande alternativ när det gällde makeup. Detta var något som INIKA Organic ville ändra på. Som en pionjär inom branschen använde INIKA ekologiskt certifierade ingredienser för att skapa välgörande skönhetsprodukter, och blev på så sätt det naturliga valet för kosmetik. Märket expanderade snabbt och vann en lojal följarskara.


Välgörande kosmetik för din hud, utan kemikalier


Det som utmärker INIKA Organic är att alla ingredienser omsorgsfullt har valts ut och följts upp under hela processen, för att fastställa att kvalitén upprätthålls. Det är därför av stor vikt att alla ingredienser som används är etiskt försvarbara, naturliga och skapade enbart från mineraler och växtriket. Ståndpunkten hos INIKA Organic är att aldrig kompromissa kvalitet med prestation, och de anser även att det inte är något som du behöver göra.


Produkterna hos INIKA är framtagna för att kännas lätta och omärkbara på din hud, samtidigt som de ger fukt, lyster och vårdar huden. Den växt – och mineralbaserade formulan är helt fri från skadliga syntetiska kemikalier.  Samtliga produkter är dessutom ekologiskt certifierade, veganska, halal och cruelty free. INIKA har aldrig och kommer aldrig blanda ut sina produkter med kemikalier, utfyllnadsvätskor eller onödiga tillsatser. Istället är ingredienserna som används i produkterna bland annat utvunna från ekologisk certifierad aloe vera, nyponfrörosolja, grönt te och sheasmör. INIKA Organic är stolta över sina ingredienser som har tilldelats ett av de högsta säkerthetsbetygen i världen av EWG (Enviromental Working Group).


Med sitt stora sortiment av allt från foundation, concealer och mascara, till läppstift och rouge kan du nu enkelt tillämpa en helt naturlig sminkrutin som är välgörande för din hud. Varumärket är även flerfallet prisbelönt, med totalt 35 olika priser internationellt där INIKA Organic har belönats för sina framgångsrika produkter och innovation.

Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 177 artiklar
Visar 1 - 12 av 177 artiklar