Varumärke: Ecolomega

Ecolomega är en komplett ekologisk ”wholefood” fiskolja som inte bara tillhandahåller Omega-3-fettsyror, utan även vitaminer och mineraler, naturligt bevarade från fisken.

Ekolomega är en komplett ekologisk ”wholefood” fiskolja som inte bara tillhandahåller Omega-3-fettsyror, utan även vitaminer och mineraler, naturligt bevarade från fisken.


Kort och långkedjiga fleromättade fettsyror (PUFA), som finns i fisk, är så kallade essentiella fettsyror. De kallas för essentiella eftersom kroppen inte själv kan producera dem och de behövs för människors hälsa.


De huvudsakliga fettsyror (PUFA) såsom ALA (Alfa-linolinsyra), EPA (Eikosapentaensyra), DHA ( Dokosahexaensyra) och DPA  (Clupanolsyra) finns alla i naturlig form i Ecolomega - tillsammans med övriga viktiga fettsyror.

Ecolomega är en komplett ekologisk ”wholefood” fiskolja som inte bara tillhandahåller Omega-3-fettsyror utan även vitaminer och mineraler, naturligt bevarade från fisken.


Om man inte äter fisk 2-3 gånger per vecka, är ett dagligt intag av Nordbo ett bra komplement till ens kost. Detta för att försäkra sig om att man får i sig de nyttiga fettsyror från naturlig fisk.

Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel