Varumärke: ReNew Life

Nordamerikas marknadsledande varumärke inom mag- och tarmhälsa! Med miljontals nöjda kunder världen över!
ReNew Life är ett amerikanskt företag och grundades 1997 av Brenda Watson och hennes make Stan. Brenda har blivit en av landets ledande auktoriteter inom naturlig matsmältning, avgiftning och intern rening. Hon är författare till 5 böcker om detta ämne och hon har hjälpt miljontals människor att leva längre och friskare liv genom förbättrad matsmältning.

Nordamerikas marknadsledande varumärke inom mag- och tarmhälsa! - med miljontals nöjda kunder världen över!
ReNew Life är ett amerikanskt företag och grundades 1997 av Brenda Watson och hennes make Stan. Brenda har blivit en av landets ledande auktoriteter inom naturlig matsmältning, avgiftning och intern rening. Hon är författare till 5 böcker om detta ämne och hon har hjälpt miljontals människor att leva längre och friskare liv genom förbättrad matsmältning, som en del av hennes många offentliga, TV och radioframträdanden och artiklar och seminarier. ReNew Life tillverkar samtliga produkter själva och idag finns de i över 20.000 hälsokostbutiker över hela världen. Renew Life´s filosofi grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion vi alla behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa.


Tillverkning och kvalité i världsklass!
All tillverkning sker under rigorösa kontroller och regler. Givetvis är man certifierade av GMP - Good Manufacturing Practice. Likaså följer man Health Canadas restriktioner som är landets största kontrollorgan för livsmedelstillverkning. Filosofin handlar om att erbjuda enbart potenta och funktionella ingredienser utan vare sig tillsatser eller syntetiska medel. Alla kapslar i serien är vegetabiliska och många avörterna i produkterna är plockade från ekologiska odlingar.


Utvalda sammansättningar med prisbelönad funktion!
RenewLife´s enorma sortiment består av utvalda sammansättningar som är världsledande  inom mag- och tarmhälsa. På den svenska marknaden finns idag nio utvalda produkter med olika innehåll och funktion.


Samtliga produkter har rena och utvalda ingredienser som ger användaren en direkt och effektiv upplevelse. Hitta din favorit!

Mer

Inga produkter från denna tillverkare.