Varumärke: Nonique

Nonifrukten har använts som hälsoväxt av urbefolkningen i minst ett par tusen år. Den sägs hjälpa vid hudinfektioner, hudproblem och munsår, och sägs även att den kan bota kroniska sjukdomar. Frukten Noni är fullpackad med över 150 viktiga näringsämnen som hittills upptäckts i frukten. Den enastående höga halten av proxeronin, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter och spårämnen gör frukten till en av de senaste och mest värdefulla upptäckterna inom fältet för naturkosmetika som vi kombinerar med 14 andra vitaminrika frukter av bästa kvalitet.

Nonifrukten är basen i alla Mpmque´s produkter och kommer från deras egna ekologiska odlingar i Panama. Nonifrukten behöver sol året om och i kombination med friskt och rent vatten och mineralrik jord så är klimatet i Panama perfekt för ekologisk odling. Nonifrukten har använts som hälsoväxt av urbefolkningen i minst ett par tusen år. Den sägs hjälpa vid hudinfektioner, hudproblem och munsår, och sägs även att den kan bota kroniska sjukdomar. Frukten Noni är fullpackad med över 150 viktiga näringsämnen som hittills upptäckts i frukten. Den enastående höga halten av proxeronin, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter och spårämnen gör frukten till en av de senaste och mest värdefulla upptäckterna inom fältet för naturkosmetika som de kombinerar med 14 andra vitaminrika frukter av bästa kvalitet. Samtliga av dessa ingredienser kommer alla från certifierade ekologiska odlingar. Tack vare eteriska oljor och den höga mängden av organiska innehållsämnen så uppstår NONIQUEs fruktiga doft. De producerar hudvänlig kosmetika för varje hudtyp så att alla får chansen att övertygas av dess effekt.


Hur kan Nonique hålla så bra priser?
Bra naturliga produkter med hög kvalité som dessutom är ekologiskt odlade ska inte behöva vara dyrt. Nonique vill att alla människor ska kunna köpa deras produkter för sitt och naturens bästa. De äger sina egna ekologiska plantager i Panama och har inga mellanhänder i tillverkningskedjan. Förpackningarma är inte lyxiga och överdådiga utan miljövänliga och återvinningsbara och de tillverkar inte heller små varuprover. Nonique säljs i fler olika länder och volymerna är stora. Allt detta gör att de kan hålla nere sina kostnader för att hålla bästa möjliga pris till sina kunder!


Hänsyn till naturen
Av kärlek till naturen använder de enbart det de anser vara bäst ur miljösynpunkt eftersom naturens resurser inte går att ersätta. Naturen är med dess storslagna skönhet något som måste skyddas och behandlas med stor respekt. Om jorden en gång förstörts går det inte att rädda den åter. På grund av detta vill de kunna påverka och bidra till att hjälpa vår miljö. Därför produceras Nonique med ansvar hållbarhet och miljömedvetenhet. De använder naturliga och växtbaserade ingredienser från certifierade ekologiska odlingar för att ta hänsyn till jordens begränsade resurser.


Strävan efter naturlig skönhet
Med kärlek till människan har de tagit fram naturlig kosmetika under märket Nonique. Med kraft från naturen stärker och vårdar se människan från utsidan. Nonique ska på ett naturligt sätt vårda kroppen och är därför fri från miljöoljebas, parabener, silikoner, paraffiner och polyetylenglykol. Deras kosmetika är även fri från kostgjorda och syntetiska doft och färgämnen.


Omtanke beträffande vår omvärld
Djurlivet är fascinerande i sig självt och alla djurarter måste respekteras och skyddas. Momique tycker mycket om djur och därför tar de självklart avstånd från djurförsök. För att öka möjligheterna att bevara olika arter undviks användandet av palmolja vilket även skyddar regnskogen. Alla produkter är veganvänliga och därmed kommer ingen utav innehållet från djur.

Mer
Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 63,20 kr 79,00 kr -20%

  Anti-age ansiktsrengöring från Nonique med ekologiska ingredienser speciellt framtagen för mogen och känslig hud.

  Array ( ) 1
  63,20 kr 79,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 71,20 kr 89,00 kr -20%

  Intensivt återfuktande ögonkräm från Nonique speciellt anpassad för torr eller uttorkad hud runt ögonen.

  Array ( ) 1
  71,20 kr 89,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 39,20 kr 49,00 kr -20%

  Återfuktande läppbalsam från Nonique till dina läppar, för dig som upplever extrem torrhet.

  Array ( ) 1
  39,20 kr 49,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 95,20 kr 119,00 kr -20%

  Djupverkande ögonkräm från Nonique som återfuktar din känsliga hud under ögonen samt motverkar ålderstecken.

  Array ( ) 1
  95,20 kr 119,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 63,20 kr 79,00 kr -20%

  En mild och återfuktande rengöringsgel från Nonique med kologiska ingredienser som motverkar orenheter på huden.

  Array ( ) 1
  63,20 kr 79,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 39,20 kr 49,00 kr -20%

  Läppbalsam från Nonique som återfuktar dina läppar och samtidigt känns mycket lyxig. 

  Array ( ) 1
  39,20 kr 49,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 39,20 kr 49,00 kr -20%

  Ett energigivande läppbalsam från Nonique som ger ett skydd under längre tid, i kallt respektive varmt klimat.

  Array ( ) 1
  39,20 kr 49,00 kr -20%
  Reducerat pris!
 • 95,20 kr 119,00 kr -20%

  Ögonkräm från Nonique som verkar effektivt mot mörka ringar samt påsighet och ger en vitaliserande effekt.

  Array ( ) 1
  95,20 kr 119,00 kr -20%
  Reducerat pris!
Visar 1 - 8 av 8 artiklar