Varumärke: Younicorn Vitamins

Naturliga tillskott för din dagliga boost. Younicorn Vitamins har tagit fram den första kallpressade superfood tabletten gjord med 100% ekologiska ingredienser. 0% tillsatser.

Naturliga tillskott för din dagliga boost. Younicorn Vitamins har tagit fram den första kallpressade superfood tabletten gjord med 100% ekologiska ingredienser. 0% tillsatser.


Younicorn Vitamins grundades till följd av behovet att få en naturlig kick utan att behöva slita i timmar vid en juicepressmaskin. Om du läser detta är du förmodligen en person som redan är övertygad om fördelarna med ekologiska och näringsrika ingredienser utan onödiga tillsatser och doldt skräp. Liksom grundarna av Younicorn Vitamins, vill du inte vända dig till syntetiska kosttillskott eller receptbelagda läkemedel. Kanske har du redan funderat på att tillsätta superfoods men med alla olika varianter är det svårt att veta vad man ska ta? Eller köper du dom alla och istället blir det ganska tröttsamt att öppna locken till en uppsjö av förpackningar på daglig basis? Det är i alla fall vad Younicorn Vitamins känner. Det finns kombinationstabletter på marknaden men de flesta använder bindande, flödande och beläggningsmedel i produktionen eller är förpackade i en gelkapsel, men Younicorn Vitamins var övertygade om att de kunde komma på ett sätt att sammanslå ingredienserna utan allt detta! Så Younicorn Vitamins är superglada över dessa ekologiska, veganska, kallpressade, multi-ingrediens superfood tabletter utan tillsatser. Super enkelt.


Younicorn Vitamins strävar efter att vara lika transparenta som sina ingrediensers ursprung, nämligen 100% transparent. På tal om det, ser du hur alla ingredienser i recepten summeras till totalt 100%, eftersom det är bara de saker Younicorn Vitamins faktiskt vill ha i tabletterna som får vara där. Som startup håller Younicorn Vitamins koll på både sina styrkor och svagheter. Till exempel inser de att deras tabletter smular lite, men det är vad som sker när du inte tillsätter syntetiskt skräp till naturliga ingredienser.

Mer
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Visar 1 - 5 av 5 artiklar