Varumärke: JOM Organic Candy

JOM Organic är ekologiskt godis tillverkat i Sverige. Förutom att det är ekologiskt är detta godis veganskt, fritt från palmolja och andra onödiga ingredienser. JOM är galet goda, och som namnet intygar så är detta godis så smarrigt att man alltid sträcker sig efter Just One More….
JOM Organic är ekologiskt godis tillverkat i Sverige. Förutom att det är ekologiskt är detta godis veganskt, fritt från palmolja och andra onödiga ingredienser. JOM är galet goda, och som namnet intygar så är detta godis så smarrigt att man alltid sträcker sig efter Just One More….


JOM Organic vill att det ska vara enkelt att göra bättre och sundare val i vardagen, och självklart att detta även ska gälla godis. Därför var det en självklarhet för skapa godis som både är ekologiskt, veganskt och som även är helt fritt från palmolja och andra onödiga ingredienser.
JOM Organic ville anta utmaningen att skapa ett medvetet godis i modern tappning. Kravlistan var enkel, produkten skulle vara hållbar, ekologisk, närproducerad och 100% djurfritt. Dessutom skulle det vara godare än allt annat liknande godis, ett godis som skulle vända sig till alla medvetna godisälskare. Det var startskottet för JOM Organics resa att skapa Sveriges enda närproducerade ekologiska godis.


Med hållbarhet och kvalité är JOM Organic ett godis i modern tappning där gelatin, gluten och palmolja har ersatts av endast ekologiska och veganska råvaror. Det välutformade receptet är särskilt framtaget för att ge dig den bästa godisupplevelsen där både smak och konsistens är i fokus. Vare sig du gillar surt, sött eller mittemellan så finns det en unik smak att välja mellan!


JOM är galet goda, och som namnet intygar så är detta godis så smarrigt att man alltid sträcker sig efter Just One More….
Mer
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Visar 1 - 3 av 3 artiklar