Varumärke: Börlind

Annemare Börlind är ett ekologiskt hudvårdsmärke med dokumenterad effekt. Börlinds produkter stimulerar och stärker hudens naturliga funktion, helt naturlig. Alger, hyaluronsyra,  växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på naturens råvaror som blir till hudvård av yppersta kvalitet, med dokumenterad effekt och silkesmjuka crèmer som lätt går in i huden.

Annemarie Börlind är ett ekologiskt hudvårdsmärke med dokumenterad effekt. Börlinds produkter stimulerar och stärker hudens naturliga funktion, helt naturlig. Alger, hyaluronsyra,  växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på naturens råvaror som blir till hudvård av yppersta kvalitet, med dokumenterad effekt och silkesmjuka crèmer som lätt går in i huden.


Börlind grundades för över 50 år sedan av kosmetolog Annemarie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Företaget ligger i den vackra Teinachdalen i Schwarzwald i sydvästra Tyskland.


Tillsammans började de tillverka örtbaserade hudvårdsprodukter under varumärkesnamnet Börlind som idag finns i över 30 länder. Börlinds filosofi innebär att alla produkter ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion. “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud” var Annemarie Lindners devis. Hudvårdens innehåll är lika viktigt för hudens funktion som maten vi äter. All tillverkning för hela världsmarknaden sker vid den egna fabriken. Både slutprodukter och hela tillverkningsprocessen är certifierade av ECO-Control.


Guylaine LeLoarer med rötterna i Bretagne är idag chef för forskning och utveckling hos Börlind. Hon har tagit produktutvecklingen ett steg vidare med hjälp av modern bioteknik som förenar natur och vetenskap. Alger, hyaluronsyra,  växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på naturens råvaror som blir till hudvård av yppersta kvalitet, med dokumenterad effekt och silkesmjuka crèmer som lätt går in i huden.

Mer
Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Visar 1 - 9 av 9 artiklar