Brun-utan-sol 

Här hittar du ekologisk och naturlig brun utan sol som passar till såväl ansikte som kropp. Välj den formula du gillar bäst bland mousse, lotion och tanning water från olika kända varumärken. Nu kan du äntligen bli brun utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar!

En solkysst och brunbränd kropp är ett fantastiskt sätt att känna sig fräsch och...

Här hittar du ekologisk och naturlig brun utan sol som passar till såväl ansikte som kropp. Välj den formula du gillar bäst bland mousse, lotion och tanning water från olika kända varumärken. Nu kan du äntligen bli brun utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar!

En solkysst och brunbränd kropp är ett fantastiskt sätt att känna sig fräsch och pigg. En snygg solbränna ger lyster som i sin tur gör att man sticker ut. När vi ser en människa med en härligt solkysst hud börjar tankarna vandra iväg till alla härliga semester- och solminnen som vi haft. Vi tänker oss tillbaka till alla härliga minnen för stränder, havet och semestertider. 

Att få en snygg solbränna är inte alltid särskilt enkelt. För många av oss innebär många timmar i solen en hel del obehag. Brännskador, stram hud och värmeslag är ett par exempel på vad som kan ske när man spenderar mycket tid utomhus i solen. 

Varje gång som exponering i solen leder till att du bränner dig uppstår skador i hudens DNA. Skador som över tid leder till att hudens åldras i förtid, pigmenteringar och rynkor. Men det finns en annan lösning: brun utan sol. Brun utan sol är ett jättebra sätt att bli brun snabbt utan att behöva utsätta sin kropp och sin hud för solens skadliga UV-strålar.

Hur fungerar brun utan sol?

Brun utan sol kommer i många olika former som exempelvis kräm, spray, tabletter, lotion eller mousse. Ibland kallas brun utan sol för brunkräm. Man kan även använda förkortningen BUS.

Oftast har man en typ av brun utan sol till ansiktet och en annan till kroppen. Vanligtvis applicerar man krämen på huden med hjälp av en appliceringshandske, även känd som brun utan sol handske. Att använda sig av en handske är ett jättebra verktyg för att kunna applicera krämen enkelt och snabbt över hela kroppen. Dessutom slipper man missfärgningar på händer och naglar. 

Tips vid applicering

Först så applicerar du din brun utan sol på kroppen. Se till att få kräm över hela kroppen för att få en jämn och fin solbränna. 

Efter applicering behöver oftast krämen torka ett par timmar innan du duschar bort överbliven kräm. Under denna tiden är det en god idé att akta sig för att inte fläcka ner kläder och inredning. Det är vanligt att man sover med krämen över natten för att sedan duscha på morgonen.

Bäst brun utan sol

Man kan behöva testa sig fram för att hitta sin egen favorit. Men du kan känna dig trygg i att här hos oss på PiggaButiken hittar du ekologisk och naturlig brun utan sol som passar till såväl ansikte som kropp. Välj den formula du gillar bäst bland mousse, lotion och tanning water från olika kända varumärken.

Nu kan du äntligen bli brun utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar!

Se vårt övriga sortiment inom kropp. Vi har ekologiska och naturliga produkter inom peeling och bodylotion. Allt för att din solbränna ska bli så bra som möjligt!

Läs mer

Filtrera

Varumärken

  

Köp presentkort

  
Visar 1 - 8 av 8 artiklar
 • 379,00 kr

  Ekologisk brun utan sol för ansiktet. Ett ansiktsvatten som gradvis ger fin solbränna och minskar behovet av makeup. 

  Array ( ) 1
  379,00 kr
 • 249,00 kr

  Ekologisk brun utan sol från Rosenserien som ger en fin och gyllene nyans och passar såväl ansikte som kropp.

  Array ( ) 1
  249,00 kr
 • 359,00 kr

  Ekologisk brun utan sol från Eco by Sonya som gradvis bygger upp en solbränna för ansikte och kropp. 100% Vegan!

  Array ( ) 1
  359,00 kr
 • 199,00 kr

  Ekologisk brun utan sol från Maria Åkerberg för ansikte och kropp. Ger dig gradvis en naturlig och jämn solbrun ton. 

  Array ( ) 1
  199,00 kr
 • 389,00 kr

  Ekologiskt certifierat tanning vatten från Eco by Sonya. Ger en långvarig färg, torkar snabbt och doftar fantastiskt.

  Array ( ) 1
  389,00 kr
 • 359,00 kr

  Ekologisk brun utan sol från Eco by Sonya som ger en vacker solbränna för ansikte och kropp.

  Array ( ) 1
  359,00 kr
 • 249,00 kr

  Bra applikationshandske från Eco by Sonya till att applicera brun utan sol i form av mousse, kräm och tanning water.

  Array ( ) 1
  249,00 kr
 • 359,00 kr

  Ekologisk brun utan sol från Eco by Sonya som ger perfekt djup solbrännan med endast en applikation. Torkar snabbt!

  Array ( ) 1
  359,00 kr
Visar 1 - 8 av 8 artiklar