Varumärke: Z Skin Repair

Produkterna av märket Z Skin Repair är utvecklade och framtagna för att hjälpa dig med problembenägen, torr och irriterad hud med dokumenterad effekt. Z Skin Repair är skonsam mot huden och fri från kortison, parabener, parfym och färgämnen.

Produkterna av märket Z Skin Repair är utvecklade och framtagna för att hjälpa dig med problembenägen, torr och irriterad hud med dokumenterad effekt.All produktutveckling har skett i samråd med läkare och hudspecialister i Skandinavien, där de också har sin tillverkning.


Gemensamt för alla Z Skin Repair produkter är att de innehåller den patenterade enzymteknologin Zonase. Zonase är ett naturligt marint enzym som upptäcktes och är vetenskapligt dokumenterat vid Universitetet i Bergen, Norge. Vissa produkter innehåller också ett patenterat kollagenkomplex av naturligt ursprung som heter Smids. Smids är utvecklat och dokumenterat av forskare vid NTNU i Trondheim, Norge. Smids har en unik funktion som vid kontakt med hudens yta ”smälter” och fungerar som transportör av näringsämnen och fukt lite djupare ner i huden än en vanlig krämbas.
Vare sig du väljer Z Skin Repair Intensive Cream, som är en registrerad medicinteknisk produkt, eller något av våra andra alternativ är samtliga produkter grundligt testade och dokumenterade. Testerna är inte gjorda på djur.Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel