Varumärke: Burt´s Bees

Från läppbalsam, började Burt’s Bees tillverka handkrämer och många andra naturliga hudvårdsprodukter för hela kroppen och är idag, det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i hela Nordamerika. Trots dess framgång bor Burt Shavitz kvar i samma timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten och elektricitet.

Låt oss gå tillbaka till där allt började…


Burt Shavitz arbetade som fotojournalist när han lämnade NewYork i jakten på naturen och livet som biodlare under början av 80-talet. Burt slog sig till ro i en timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten ochelektricitet och levde av det han producerade på gården. En dag träffade han en kvinna vid namn Roxanne Quimby som liftade längs vägen, och det var början på en stark vänskap och ett spännande samarbete.


Roxanne upptäckte potentialen i Burt’s överblivna bivax och började tillverka ljus för att sälja på marknader runt om i landet. I takt med att efterfrågan ökade ändrade Burt och Roxanne inriktning och år 1991producerades de första skönhets- och egenvårdsprodukter.


Från läppbalsam, började Burt’s Bees tillverka handkrämeroch många andra naturliga hudvårdsprodukter för hela kroppen och är idag, det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i hela Nordamerika. Trots dess framgång bor Burt Shavitz kvar i samma timmerstuga i Maine, helt utan rinnande vatten och elektricitet.

Mer
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
 • 52,00 kr

  Läppbalsam från Burt´s Bees med bivax, vitaminer och essentiella fettsyror som ger fukt och näring för mjuka läppar.

  Array ( ) 1
  52,00 kr
 • 49,00 kr

  Läppbalsam i burk från Burt's Bees med vitaminer och essentiella fettsyror som ger näring och fukt till dina läppar.

  Array ( ) 1
  49,00 kr
Visar 1 - 2 av 2 artiklar