Varumärke: Vitaelab

VitaeLab AB:s målsättning är att hjälpa människor. Sedan starten år 2002 specialiserar de sig på att sälja kosttillskott direkt till konsument.

VitaeLab AB:s målsättning är att hjälpa människor. Sedan starten år 2002 specialiserar de sig på att sälja kosttillskott direkt till konsument.


Stränga krav på produkt- och kvalitetssäkerhet


VitaeLab lägger stor vikt vid att arbeta inom de ramar som myndigheterna har satt upp och att säkra kvaliteten i samtliga led vad gäller deras kosttillskott. Recepten är deras egna, och de är baserade på väldokumenterade ingredienser från erkända, internationella leverantörer.


Produkt- och kvalitetssäkerheten tryggas också genom de stränga krav de ställer på sina leverantörer och producenter och inte minst på oss själva. Produkterna produceras efter riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är riktlinjer för framställning av mat, kosmetika och mediciner och beskriver god praxis för kvalitetskontroll, produktion och testning.


VitaeLab - ett internationellt företag


VitaeLab grundades 2002 i Norge. 2008 utökade vi vår verksamhet till Sverige och Finland och 2010 startade vi upp i Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Oslo, där vi är ett internationellt team. Företaget är en del av NutraQ – en koncern inom hälsa och personlig vård.

Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • 399,00 kr

    Kosttillskott som innehåller en effektiv kombination av antioxidanter, vitamin D och omega 3.

    Array ( ) 1
    399,00 kr
Visar 1 - 1 av 1 artikel