Varumärke: Tru Mélange

Tru Mélange har miljövänliga ljus som är 100% naturliga. Ljusen är gjorda av soja eller bivax och har en bomullsflätad veke. Bra för dig, din familj och vår natur!

Tru Mélange har miljövänliga ljus som är 100% naturliga. Ljusen är gjorda av soja eller bivax och har en bomullsflätad veke. Bra för dig, din familj och vår natur!


Råvarorna de använder sig av är inte genmodifierade eller testade på djur. De använder sig inte av parfymoljor, animaliskt fett, toxiska färger eller parabener i deras produkter. Tru Mélange (äkta blandning) kan garantera dig aromterapi ljus som är ”helt” naturliga och gjorda med omsorg om naturen av 100% vegetabilisk soja och bivax från Amerikanska kooperativ, utan kemikaliska tillsatser.


Aroma dofterna påverkar luktsinnet och olika delar av hjärnan, framförallt de delar som har med känslor och minnen att göra. Även de centrala nervsystemet och körtlarna som styr hormonerna påverkas, när vi andas in ångan av de eteriska oljorna i ljusen. Äkta eteriska oljor från växtriket motverkar allergener. Aromaterapi ljusen tillverkas av terapeutiska oljor, av naturliga växtmaterial, allt för att främja god hälsa, jämvikt och välmående. De kan garantera äkta och naturliga eteriska oljor med hög kvalité som är en ren koncentrerad växtenergi…


Det finns både raps vax, soja, vegetabilisk soja och bivax ute på marknaden, skillnaden med Tru Mélange är att de inte använder sig av konstgjorda doftoljor eller parfymer som exempelvis blåbärspaj eller gurka, men det kan också vara lavendel doft som inte alls är äkta vara.


Varför ljus med eteriska oljor kan förklaras av att de som ligger bakom Tru Mélange är Indier och extremt duktiga på blandningar av eteriska oljor. Kineser och Indier använder traditionsenligt aromatiska oljor som en del i sin örtmedicinska läkekonst. Vissa oljor är stärkande och renande, andra är lugnande och cirkulationsfrämjande, uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Den eteriska oljan har använts inom ayur veda medicinen i Indien runt år 1000 f kr. Oljan ångdestilleras ur blad, unga skott och grenar från buskar.

Mer
Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Visar 1 - 6 av 6 artiklar