Inflammation

Så motverkar du inflammation i kroppen

Har du en tråkig inflammation i kroppen som inte vill försvinna? Då vill vi ge dig lite tips på hur du kan motverka smärtan och förhoppningsvis få inflammationen att dämpas. Läs vidare!

D vitamin

Stärk upp kroppen med D-vitamin

Känner ni också av att mörkret infaller sig allt tidigare på kvällarna? Till och med dagarna är mörka och gråa. Därför kan det vara hög tid att börja med D-vitamin redan nu, eftersom D-vitamin ger oss vad vi normalt sätt behöver och får utav solen.

Mens

Lilla menscykel-skolan

Vet du hur din menscykel fungerar? Har du ens någon? Är det nödvändigt att blöda varje månad? Hur viktigt är det med ägglossning? Häng med, vi reder ut begreppen!

Omega-6

Är du rädd för Omega-6?

Har du också hört att Omega-6 är orsak till alla inflammationer som pågår i vår kropp och är därmed skadlig? Det är både sant och falskt! Sant är att Omega-6 är involverat i vår inflammatoriska respons. Men utan den skulle vi inte överleva många minuter!

Recept

Nyttig chokladbrownie på svarta bönor

Vi älskar att fika tillsammans, som ni kanske märkt! Vi gör det en hel del här.. Däremot äter vi oftast inte ”vanligt” fika som bullar, chokladbollar och andra bakverk eftersom vi tycker att nyttiga alternativ smakar mycket bättre, plus att det gynnar oss mer genom bättre ingredienser. Här kommer ytterligare ett nyttigt recept på en chokladbrownie gjord på svarta bönor. Om ni inte testat att baka på svarta bönor kan vi varmt rekommendera det! Konsistensen blir sådär krämig och len utan att det ger smak av bönorna. Om du vill prova detta kommer receptet nedan!

Läppenna

Höstiga läppar med mörkare toner

Fredagen bjuder på riktiga höstkänslor och nu känner vi oss redo för lite mörkare och matta toner! Denna fina läppenna från Maria Åkerberg heter Cold Dark Plum och ger en djup och romantisk look. Denna penna kan du lägga på hela läpparna om du vill att det ska hålla hela dagen. För fler tips, läs vidare!

Dr. Sannas

Dr Sannas är helt naturligt och 100% veganskt

Dr Sannas har blivit ett allt mer uppmärksammat varumärke i hälsobranchen. De har allt du behöver för hud- och kroppsvård och deras utgångspunkt är enkel. De arbetar bara med ingredienser som vi vet idag är bra för både huden och kroppen. Deras produkter är alla GMO-fria, veganska, Cruelty free och ekologisk (så långt det är möjligt och rimligt). Alla produkter är även godkända av en doktor i immunologi, en hudläkare, en homeopat och även en näringsterapeut. Läs vidare för att komma till veckans erbjudande!

Balm

Mjukgörande kroppsbalm för torr hud

Om du lätt blir torr eller får hudsprickor på till exempel dina armbågar, läppar eller hälar, skulle ett kroppsbalm passa dig perfekt. C/o Gerds Blueberry Balm doftar otroligt gott och går att använda på hela kroppen, samt att det känns väldigt lyxigt, tack vare sina mjukgörande ingredienser.

Stress

Stress – och vad händer med huden?

Kan stress verkligen påverka huden? Jag säger ja, i allra högsta grad! Stress påverkar huden precis som den rent konkret påverkar hela vår organism.

Bärboost

Boosta ditt immunförsvar inför hösten

Ett litet hösttips kommer här! Förutom mysiga kvällar med tända ljus och skön luft så kan hösten också innebära trötthet och förkylningar. Därför är det viktigt att boosta kroppen innan det är försent! Med Better You’s Bär Boost får du både din dagliga dos av D-vitamin, C-vitamin, probiotika till magen samt olika superbär som också kan stärka ditt immunförsvar.

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare