Fettsyror för alla

Fettsyror för alla!

Alla behöver fylla på med essentiella fettsyror. Vi kan inte bilda dessa själva utan måste förlita oss på att vi får i oss tillräckligt via kosten. Men det är en sak vad vi äter och en helt annan sak vad vi kan ta upp. För att vi ska kunna tillgodogöra oss den fina näringen som ligger på tallriken, gäller det att magen och matsmältningssystemet är på topp! Stress och dålig kosthållning gör det inte lättare för kroppen, vilket är vanligt i dagens samhälle. Det första kroppen ”snålar in på” är byggstenar till en sund och mjuk hud och hårbotten. Det är helt enkelt inte lika viktig som dina inre organ. Kroppen måste prioritera! Hur gör vi då?

Solskydd för barn

Välj ekologisk solskyddsfaktor

Som du säkert har märkt är solen och värmen äntligen här, visst är det härligt! Efter en lång vinter är huden extremt känslig mot solens starka strålar så glöm inte smörja in dig och dina barn, helst med en naturlig solskyddsfaktor! Vet du förresten skillnaden mellan naturliga och kemiska solskydd? Om inte så läs vidare!

Läppenslar

Därför ska du använda läppensel

Att använda en läppensel kanske känns onödigt. Kan man inte bara applicera läppstiftet direkt som det är? Självklart kan man det. Men för att snabbare, smidigare och lättare få jämna läppar så finns det läppenslar. Det finns sminkborstar för hela ansiktet, så det är egentligen inte konstigt att det finns penslar för läpparna också.

Rosenserien

Ekologiskt för både honom och henne

De allra flesta skönhetsprodukterna idag lockar främst kvinnor, vilket är lite synd för de män som letar efter bra hår- och hudvårdsprodukter. VI har dock en hel del produkter som riktar sig just till män och därför vill jag idag lyfta fram Rosenseriens sortiment, som passar för både honom och henne.

Sauna Birch Scrub

Skrubba dig mjuk i bastun

Jag älskar att basta eftersom det ger mig tid att ro om mig själv. Att lägga i en vårdande hårinpackning och skrubba kroppen gör att hela jag blir len, vilket är underbart och lyxigt! Just nu använder jag c/o Gerds Sauna Birch Scrub. Läs mer om denna nedan!

Mammamage

Smörj magen under och efter graviditeten

Det här är min mage sju veckor efter att Lacki föddes. Tre kejsarsnitt på fyra år. Tre viktuppgångar på 25-30kg med stora barn (och en massa mat) samt 10kg kvar till min startvikt. Här vill jag visa er en ärlig bild på min mage sju veckor efter förlossningen. Den är mjuk o go, med lite nya mönster, slapp med uttänjt skinn (märkte inte häromdagen när jag fastnade med magen i lådan på skötbordet). Men vet ni vad? Den är sååå fin! Tänk att jag där inne har burit mina tre barn. Det är helt fantastiskt!

Scarf i håret

Scarf i håret – Så gör du steg för steg

Här är ett knep för att rädda en dålig hårdag! Hemligheten stavas scarfs – din räddare i nöden. Här visar vi steg för steg hur du får till den perfekta looken.

Handfat - care of gerd

Lyxig hudvård från Lappland

Care of Gerd är ett varumärke med lyxiga och stilrena produkter. Allt de tar fram är ekologiskt och tillverkat i Lappland i Sverige. De har ett brett sortiment med hudvård- och skönhetsprodukter. Om du söker efter naturliga och bra produkter till ansiktet, kroppen, eller håret så är detta varumärket det du letar efter. C/o Gerd har krämer för alla åldrar, så oavsett om du letar efter något till en vuxen eller ett litet barn så finns det. Dessutom passar produkterna alla årstider, från kall vinter till het sommar.

hund - maria åkerberg

Djurtestade skönhetsprodukter – Ingenting för oss

Vi på Piggabutiken står enade emot djurförsök och inga produkter i vårt sortiment är testade på djur. Tyvärr är många kosmetika- och hudvårdsmärken inte likasinnade och konsumenter är heller inte medvetna om vad som försiggår bakom stängda dörrar, så vad innebär egentligen djurförsök?

Maria Åkerberg på köpet

Maria Åkerberg på köpet

Två hår- och hudvårdsprodukter som passar alla, får du just nu på köpet när du handlar för över 300kr hos oss. Deras Hair & Body Shampoo Energy är ett milt schampo och en duschgel i en och samma flaska, supersmidigt! Energy innehåller eteriska oljor från rosmarin, lavendel, citrongräs samt enbär och ger ditt hår och din hud energi och lyster. Deras Body Lotion hjälper huden med fukt- och fettbalansen tack vare dess kombination av växtoljor, vitaminer, mjölksyra (AHA) och eteriska oljor från Bergamott och Sandelträ samt passar både till honom och henne. 

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare