anti age - esse plus

Anti-age med Esse Plus

Då och då, med jämna mellanrum, sker vetenskapliga framsteg som förändrar vårt sätt att se på oss själva och vår omvärld. De senaste vetenskapliga rönen från “The Human Microbiome Project” har förändrat vårt sätt att se på hudvård och erbjuder oss nya metoder att dämpa hudens åldrande. Hur? Med bakterier såklart!

chokladchiapudding

Recept på Chokladchiapudding

Ett av mina favoritmellanmål just nu är chockladchiapudding med kokosmjölk och massa gott som topping. Här är receptet på min chiapudding som är både god och ger bra mättnadskänsla.
lip care - maria åkerberg

Lip Care – 2 för 1

Återfuktande läppceraten Lip Care från Maria Åkerberg med välgörande ingredienser och fantastiska dofter. Nu två för en!

shea balm - maria åkerberg

Shea Balm på torra kinder

För några år sedan tipsade jag om en av mina favoritprodukter under vinterhalvåret, och jag tycker absolut att den är värd att skriva om igen. Produkten jag pratar om är Shea Balm som är fantastisk mot torrhet och som skydd under riktigt kalla dagar. Se bara på bilderna!

esse probiotic skincare - serum

Alla serum från Esse Probiotic Skincare

Varför ska jag använda serum? Det är en vanlig fråga som många ställer sig och som vi ofta får ställda till oss. Därför tänkte jag förklara varför serum är en viktig del i din hudvårdsrutin och hur det påverkar resultatet av din hudvård. Jag berättar även mer om alla serum från Esse Probiotic Skincare och förklarar skillnaden mellan dem.
protein frukost - better you

Frukost med mycket protein

Ni som läser bloggen ofta vet att vi på Piggabutiken.se älskar smoothies! Så smidigt att slänga ihop beroende på vad du har hemma och du kan enkelt tillsätta mer näring med superfood. Genom att tillsätta proteinpulver får du dessutom i dig extra mycket protein. Perfekt för dig som tränar mycket och vill bygga upp dina muskler.

rosenserien fet hy

Hudvård från Rosenserien som passar fet hy

Vissa hudtyper producerar mycket talg, vilket kan ha olika orsaker. Såväl kost, hormoner, genetiska anlag, stress och hur de inre organen fungerar påverkar hur din hud mår. Vanliga kännetäcken på fet hy är blank, ibland glansig yta som kan ha pormaskar och finnar. Känner du igen dig? Då rekommenderar Rosenserien följande produkter.

myskvll - hemmaspa - ekologiskt

Myskväll med te och ansiktsmask

Vad passar bättre än en mysig kväll i soffan nu när vintern kommer smygande? Ett värmande te tillsammans med en återfuktande ansiktsmask. Idag fick det bli te från Yogi Tea och ansiktsmask från Care of Gerd.

hudvård vinter - Maria Åkerberg

Hudvård anpassad för vintern – från långkallingar till vinterjacka

Det är dags att ta fram vinterjackan om ni inte redan gjort det och införa vinterrutiner för huden. Det är dags att tillföra fukt och boosta under natten och skydda mot torr luft och kyla under dagen.

naturliga parfymer

Naturliga parfymer

Jag kan verkligen rekommendera dessa lite mer naturliga parfymer. De har en viss sötma och doftar inte så skarpt. Jag kan ibland vara känslig och få ont i huvudet av vissa parfymer, men har aldrig reagerat så på någon av dessa. Här är dofterna du kan välja bland.

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare