Höst

VÄN – Hygienprodukter för ett aktivt liv!

Lever du ett aktivt vardagsliv och behöver därefter tvätta mycket? Har du kanske barn som alltid håller igång, utövar fysiska sporter och behöver ha med sig bra hygienartiklar? Då vill vi tipsa om VÄN! Ett prisvänligt och svensktillverkat varumärke som erbjuder skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter. Allt från hudvård till tvättmedel som är framtaget för just en aktiv vardag, läs mer!

Esse Probiotic Skincare – Ekologiskt, veganskt och koldioxidneutralt!

Om du använder hudvård från Esse Probiotic Skincare så ska du känna dig stolt! Du gör nämligen ett aktivt val genom att ge din hud rena och naturliga produkter samtidigt som du hjälper till att värna om utsatta djur och miljö. Vi vill lyfta Esse’s fantastiska produkter då de har flera grymma certifieringar bakom sig, se deras topp 4 här nedan!

Recept

Två recept på nyttiga fröknäcke och chiakex!

En av mina favoritböcker i köket är Nilla Gunnarssons kokbok – Sju steg till ett friskare jag. Den innehåller så otroligt bra och enkla recept och i veckan fick jag feeling. Jag provade både hennes chiakex med rosmarin och krispiga fröknäcke. Nedan får ni ta del av båda recepten!

Ekologisk dagkräm som täcker skönhetsfläckar

Söker du en lätt dagkräm som döljer eventuella skönhetsfläckar utan att täppa till porerna? I vårt sortiment hittar du tonad dagkräm från flera av den ekologiska marknadens ledande märken. I detta blogginlägg berättar jag mer om Rosenseriens tonade dagkrämer och förklarar hur de känns på huden, vilken hudtyp de passar och visar hur de ser ut. Läs mer!

Alpha Plus

En hud i obalans? Testa dessa 3 kosttillskott!

Hur mår din hud? Perfekt och balanserad eller är det kaos? Följer kaoset din månadscykel? Blir det värre vid väderväxlingar? Påverkas den av det du äter? Huden är ett spännande organ! Det största vi har faktiskt. Ibland glömmer vi att det är ett organ som alla våra andra, bara för att det sitter utanpå kroppen och inte inuti. Detta organ speglar dock i allra högsta grad vad som händer på insidan! Så hur kan vi då hjälpa en hud i obalans?

Eco by Sonya - Ögonkräm

Ögonkräm mot fina linjer och mörka ringar!

En ganska så ny produkt hos oss är Eco by Sonyas ögonkräm – Eye Compost Cream. I denna medföljer även en jadesten som man ska applicera ögonkrämen med. Nu när jag använt denna under några månaders tid så tycker jag faktiskt att mina mörka ringar har dämpats. Känslan av en kall jadesten som masserar in krämen är även den underbar!

Puder Inika

Nedmattande puder för dig med oljig och fet hy!

Ett litet tips till dig som ofta blir glansig i ansiktet. För att inte bygga på med lager av foundation eller mineralpuder så finns ett transparent puder från Inika Organic som mattar ner utan att ge någon färg. Läs mer nedan!

Recept

Recept på cashewrutor med choklad och gojibär!

Energisnacks är en bok fylld med enkla recept på nyttiga bollar och rutor av olika slag. Recepten är mejerifria, glutenfria och innehåller massa protein för att motverka plötsliga hungerattacker. Ett perfekt mellanmål eller fika-alternativ. Jag kunde inte välja ett av recepten då jag fick så mycket inspiration på en och samma gång, Jag slängde därför ihop lite av varje, tack vare denna bok och mums vad gott det blev! Testa dessa cashewrutor med choklad och gojibär NU, receptet hittar du nedan!

Hyaluronsyra

3 naturliga produkter som innehåller Hyaluronsyra!

En av de hetaste trenderna inom hudvård och skönhet just nu måste ändå va att använda produkter innehållande Hyaluronsyra. Varför är Hyaluronsyra så bra för huden och vilka av våra produkter innehåller detta? Läs vidare för mer info!

Läppkit MÅ

Sommarfina läppar med Maria Åkerberg!

Sätt en extra touch på sommaren med markerade läppar! Just nu erbjuder Maria Åkerberg 2 st läppkit innehållande Läppenna och Läppstift i olika nyanser. Läs mer om kiten här nedan!

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare